Ultimele stiri

Georgică Cornu, reales preşedinte al Asociaţiei Camerelor din Euroregiunea DKMT

cornu georgica

Președintele Camerei de Comerţ Timiș, Georgică Cornu, a fost reales preşedinte al Asociaţiei Camerelor din Euroregiunea DKMT, pentru mandatul 2014 – 2018, în Adunarea Generală a Membrilor, întrunită la Timișoara.

În cadrul aceleiași întruniri au fost aleşi şi membrii consiliului director: Petru Buzzi – Preşedinte CCIA Caraş-Severin, Sziraki András – Preşedinte CCI Szolnok şi Georgică Cornu- Preşedinte CCIAT.

S-a mai hotărât primirea în Asociaţie ca invitaţi permanenţi a camerelor de comerţ din Kikinda, Pancevo şi Zrenjanin (Serbia).

Au mai fost aprobate, cu unanimitate de voturi programul de activitate, bugetul, cotizaţia și serviciile Asociației.

În final, s-a stabilit ca la Szolnok (Ungaria) să fie organizată, în perioada septembrie – octombrie 2014, o Adunare Generală Extraordinară, la care Consiliul Director va prezenta proiecte și măsuri concrete de revigorare a activității Asociației, urmată de un parteneriat de afaceri tripartit.

1 Commentariu pe Georgică Cornu, reales preşedinte al Asociaţiei Camerelor din Euroregiunea DKMT

  1. Alegerea lui Cornu este justificata doar de dezinteresul oamenilor de afaceri fata de ceea ce face cciat pentru ei. Doar asa ,un personaj ca georgica poate accede la functii inalte.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*