Ultimele stiri

Georgică Cornu, „regele asfaltului din Banat”, PERCHEZIȚIONAT, din nou, de DIICOT. De ce este acuzat

Georgică Cornu

Surpriză neplăcută, în această dimineață, pentru Georgică Cornu, supranumit și „regele asfaltului din Banat”. Omul de afaceri s-a trezit, din nou, cu mascații în fața vilei sale. Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinți au deccins, în jurul orei 06.00, la locuința lui Georgică Cornu, dar și la vila fostei sale soții.

În dosarul în care „regele asfaltului din Banat” a fost percheziționat, în această dimineață, acesta este acuzat că prin intermediul grupului său de firme ar fi prejudiciat bugetul de stat cu trei milioane de euro, după ce a înregistrat în contabilitate facturi primite de la firmele deținute de la țiganii din Strehaia. Astfel, au fost decontate operațiuni comerciale ireale.

Potrivit DIICOT, Georgică Cornu este cercetat pentru săvârşirea  infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organiza, folosirea cu rea-credință a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, delapidare în formă continuată  și  spălare a banilor.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*