Ultimele stiri

Georgică Cornu va fi cercetat în libertate, sub control judiciar

cornu georgica

Magistrații Tribunalului Timiș au decis ca Georgică Cornu să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar, chiar dacă procurorii DIICOT ceruseră mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cealaltă persoană rețiuntă, Mihai Zaharia, învinuit în același dosar, pentru aceleași fapte, a avut parte de aceeași decizie. El ar fi declarat la interogatoriul de vineri că a avut un contract comercial cu omul de afaceri, în urmă cu ceva timp, dar care s-a desfășurat în realitate și că i-a virat bunuri în baza acelui contract. Avocatul acestuia susține că se aștepta la o asemenea decizie din partea magistraților.

“Este o soluție echitabilă. Nu este dovedită pe deplin acea sumă fabuloasă reținută ca prejudiciu”, a declarat Marian Valon, avocatul lui Mihai Zaharia.

DIICOT a făcut contestaţie la hotărârea instanţei de fond.

Omul de afaceri este învinuit de evaziune fiscală prin care ar fi prejudiciat statul cu peste 60 de milioane de lei.

1 Commentariu pe Georgică Cornu va fi cercetat în libertate, sub control judiciar

  1. Nu exclud anumite abateri, dar exista si multi alti „imparati” nederanjati !
    Timisoara este un cuibusor de abuzuri ale oamenilor care „participa la actul de justitie” in PALATUL JUSTITIEI ! cu sprijinul capitalei !(magistrati, multi avocati, si din pacate cativa practicieni, experti sau moralitatea multor politicieni se afla in faliment, a multor functionari publici, conducatori si manageri de proiecte europene primari!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*