Ultimele stiri

Gestul făcut de un mire la propria nuntă face înconjurul lumii. Un tânăr paralizat i-a oferit soției o surpriză EMOȚIONANTĂ

nunta

Joey Johnson, fost cadru militar, a suferit în anul 2012 un accident de mașină în urma căruia a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Deși au trecut prin momente groaznice după tragicul accident, Joey și iubita lui, Michelle Johnson, au reușit să treacă peste greutăți și să-și consolideze relația.

În vara anului 2014, Joey și aleasa inimii sale, Michelle Johnson, au decis să își unească destinele. Pentru a-i demonstra soției sale cât de mult o prețuiește, bărbatul a hotărât să îi pregătească un moment special.

Surpriza a venit atunci când cei doi îndragostiți ar fi trebuit să pășească pe ring pentru a deschide seara festivă cu dansul mirilor.

Având în vedere dizabilitatea de care suferă Joey Johnson, invitații nu s-au gândit nicio secundă că un astfel de moment ar fi posibil, însă bărbatul le-a făcut o surpriză tuturor, inclusiv soției sale.

Joey a intrat pe ringul de dans susținut de hamuri, întregul mecanism permițându-i să danseze cu Michelle pe acordurile emoționante ale piesei „A Thousand Years”, a cântăreței Christina Perri, scrie Pro TV.

Vezi video AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*