Ultimele stiri

Gestul unei femei i-a lăsat mască pe polițiștii de frontieră! Ce a făcut aceasta când îi erau controlate documentele

frontiera

Gest incredibil făcut de o femeie la vama Cenad! În momentul în care i-au fost cerute actele de către polițiștii de frontieră, aceasta a luat-o la goană. Motivul? În autoturismul cu care se deplasa avea ascunse nu mai puțin de 330 de pachete de țigări de contrabandă.

Tânăra a poposit miercuri la punctul de trecere al frontierei Cendat la volanul unui Opel Vectra. Pe timpul controlului de frontieră, în momentul în care poliţistul de frontieră consulta bazele de date cu privire la persoană şi mijlocul de transport, femeia a demarat în trombă. Imediat, echipajul auto de intervenţie din Punctul de Trecere a Frontierei Cenad a intervenit, trecând la urmărirea maşinii, şi după aproximativ 150 m s-a reuşit blocarea maşinii şi reţinerea persoanei în cauză.

Femeia a fost condusă la sediul P.T.F. Cenad, unde s-a trecut la efectuarea unui control fizic amănunţit a autovehiculului pe care îl conducea, în urma căruia au fost găsite ascunse, în spătarul banchetei, în locaşul roţii de rezervă şi în torpedoul autoturismului 330 pachete ţigări, marca „Ashima”, fără timbru fiscal.

Ca urmare, poliţiştii de frontieră au întocmit, pe numele persoanei în cauză, actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete, precum şi infracţiunea de trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 4000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*