Ultimele stiri

Gheorghe Becali: „Am început o nouă viaţă: îl caut pe Hristos. Toată averea o dau lui Hristos”

gigi becali

Gheorghe Becali a vorbit, la ieşirea de la slujba de duminică, în ultima zi de permisie de la închisoare, despre schimbările care s-au petrecut în viaţa sa în timp ce a fost la închisoare, spunând că începe o nouă viaţă, una în care caută mântuirea şi pe Hristos.

Gigi Becali a declarat că parte a noii sale vieţi este faptul că acum este „Gheorghe Becali” şi că i-a fost ruşine de felul cum s-a comportat în trecut.
„Plâng fetele că sunt filmate, în toate poziţiile. Şi nu le pot ajuta. Ce să fac, eu ce am făcut rău, Dumnezeu să mă ierte…(…)

Nu puteam să trec pe lângă voi (n.r. presa) fără să mă opresc. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat dragostea asta.

Am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, pe cei dezbrăcaţi..toată averea mea o dau lui Hristos.

Mi-e ruşine cînd văd la televizor ce făceam. Nu sunt mândru de mine. Şi dacă mi-e ruşine, nu mai fac. Eu nu mai fac rău la oameni, eu fac doar bine…cum să mai stau altfel în lumea asta?

Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea…ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest”, a explicat Becali, la ieşirea de la slujba de duminică de la biserica construită de acesta în Pipera.

1 Commentariu pe Gheorghe Becali: „Am început o nouă viaţă: îl caut pe Hristos. Toată averea o dau lui Hristos”

  1. bratan sebastianS // 6 decembrie 2015 a 16:49 // Răspunde

    Am placeria de ava scie citeva randuri Domnu BECALI sunt banatia timisorian de nationalitate bulgar urmaresc cu atenti mare tot ce se intampla in tara nascu in1949dec27 in familie de tarani la un an si jumatate inpreuna cu famili neau deportat in cimpia baraganului aruncati foame si saracie de atunci si pana astzicin va scriu autoriatile asa zi ale statului nu reusesc sa faca lumina mai mult am mai ispasit si inca o pedeapsa de condamnare de 4 ani pentru fapta vorba jud inteleg ca omeni de omenie nu au ce cauta intro tara de….ma inteleget ce vreau sa spun .credinta in DUMNEZEU mafacut sa traiesc si sa cred ca va veni si ziua judecati pt toti.as avea sa va spun foarte multe intamplri doma rezum la atat nu inaite de a va ura sanatate armonie in familie pace in suflet ,sarbatori cu bucurie si inpliniri .sebastian

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*