Ultimele stiri

Gheorghe Manolache și angajata care îl acuză că ar fi hărțuit-o sexual ar fi avut o relație amoroasă? Ce spune avocata acestuia

Răsturnare de situație în cazul angajatei de la Agenția de Plăți Timiș care a depus plângere împotriva fostului director al instituției publice acuzându-l că ar fi hărțuit-o sexual timp de șase luni.

Carmen Obârșanu, avocatul lui Gheorghe Manolache, spune că clientul său are de gând să o dea în judecată pe angajată pentru că a făcut astfel de acuzații. Ba mai mult, se pare că cei doi ar fi avut o relație de mai bine de trei ani, dovadă stau SMS-urile și e-mail-urile trimise, dar și o noapte petrecută împreună în București, despre care a aflat și soția lui Gheorghe Manolache.

“Gheorghe Manolache neagă că ar fi avut o relație sexuală, doar că s-au sărutat de câteva ori. A recunoscut că a fost la București cu ea și au dormit în același pat, dar nu au făcut nimic. Angajata l-a întărâtat pe director să aibă o relație cu ea pentru a obține un post mai bine plătit. Soția lui Gheorghe Manolache a aflat că cei doi au fost împreună la București și a venit la serviciu să-I ceară explicații, însă ea i-a spus că nu are nimic cu el, că este un om bun. Nu așa vorbești despre un om care spui că te-a hărțuit sexual”, a declarat Carmen Obârșanu.

Avocatul lui Gheorghe Manolache are și câteva dovezi incontestabili care să demonstreze că angajata i-a făcut avansuri. “Avem mai multe SMS-uri trimise în anul 2010 de către R.U. lui Gheorghe Manolache cu un conținut ce nu ar trebui trimis unui șef, dacă nu ai o altfel de relație cu el. Plus că pe e-mail i-a trimis un videoclip în care apar trei femei dezbrăcate, iar una freacă organul genital al unui bărbat”, mai spune Carmen Obârșanu.

Gheorghe Manolache se apără și spune că femeia l-a provocat să poarte conversația din biroul său, pe care aceasta a înregistrat-o cu telefonul mobil, și asta pentru că nu ar fi dorit să o promoveze pe un alt post mai bine plătit.

În acest moment, Gheorghe Manolache se află internat la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”, diagnosticat cu o pneumonie gravă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*