Ultimele stiri

Gheorghe Ştefan a recunoscut că a finanţat şi el campanie PDL

Avocatul Cătălin Dancu a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că Gheorghe Ştefan a fost confruntat cu Dinu Pescaru şi a confirmat cele spuse de omul de afaceri, precizând că a recunoscut că a finanţat şi el campania PDL din 2009, dar fără a face referiri în declaraţii la Udrea, Blaga şi Băsescu.

Cătălin Dancu a spus că primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a fost adus joi la DNA pentru a fi confruntat cu omul de afaceri Dinu Pescariu. Avocatul a precizat că Dinu Pescariu a făcut o declaraţie, iar Gheorghe Ştefan a arătat că ea este adevărată în totalitate.

Întrebat unde au ajuns banii luaţi ca mită în dosarul „Microsoft” şi cum au fost cheltuiţi, Dancu a spus că declaraţiile de joi îi confirmă lui, ca avocat, faptul că există o faptă de trafic de influenţă, iar aceasta începe să prindă contur.

„Declaraţia de astăzi îmi confirmă, în final, că avem într-adevăr un trafic de influenţă real şi că ceea ce a spus Gabriel Sandu este adevărat. Gheorghe Ştefan a confirmat aceste lucruri. În schimb, Gheorghe Ştefan nu a făcut niciun denunţ, el nu a făcut decât să răspundă la ceea ce a fost întrebat în acest cadru procesual. Mizează pe faptul că a cooperat şi a răspuns şi astăzi unor lămuriri ce erau necesare procurorilor”, a mai spus Cătălin Dancu.

Avocatul a adăugat că Gheorghe Ştefan nu a făcut referi în declaraţiile sale la Elena Udrea, la Vasile Blaga sau la Traian Băsescu.

Dancu a precizat că Gheorghe Ştefan a recunoscut că a finanţat şi el campanie PDL din 2009.Mai multe AICI .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*