Ultimele stiri

Gimnastică artistică: Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz la sărituri, la Europenele de la Sofia

larisa iordache

Românca Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz în finala de la sărituri, duminică, în cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică de la Sofia.

Iordache a primit 14,886 (5,800 pentru dificultate și 9,066 pentru execuție) la prima săritură și 14,200 (5,200 dificultate și 9,000 execuție) la a doua și, cu un total de 14,533 puncte, s-a clasat pe poziția a treia, după Giulia Steingruber din Elveția (14,666 p) și Anna Pavlova (14,583 p) din Azerbaidjan.

Lider într-un clasament neoficial la individual compus, Iordache va participa și la celelalte trei finale: paralele (locul opt în faza preliminară), bârnă (primul loc) și sol (primul loc). În finala de la sol va concura și Diana Bulimar (locul 5 în calificări).

Sâmbătă, echipa feminină de senioare a României a cucerit pentru a șaptea oară titlul de campioană a Europei la gimnastică artistică, echipa de junioare a câștigat miercuri medalia de bronz pe echipe, iar Andreea Iridon și Laura Jurcă au obținut duminică dimineață și trei medalii de argint în finalele pe aparate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*