Ultimele stiri

Gogoșele

gogosele

Ingrediente

2oo g făină
70 g zahăr
1 praf de sare
150 ml lapte
1 ou
2 mere
2 linguri zahăr pudră
scorţişoară măcinată
ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Cerni făina, adaugi zahărul, praful de sare, oul, laptele şi amesteci bine, până se obţine un aluat consistent, dar moale.

Cureţi merele de coajă, scobeşti cu grijă la mijloc, pentru a scoate căsuţa seminţelor, şi le dai pe răzătoare.

Amesteci merele rase cu aluat şi cu scorţişoară şi faci gogoşele mici. Cu un pahar le îndepărtezi mijlocul (le poţi lăsa şi întregi). Prăjeşte-le pe ambele părţi în ulei bine încins. Le scoţi pe prosoape absorbante pentru a înlătura excesul de ulei. Le pudrezi cu zahăr şi le serveşti calde, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*