Ultimele stiri

Gorghiu: Am discutat cu colegi ai lui Gabriel Oprea, pe unii i-am convins să susţină programul PNL

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că liberalii au avut discuţii cu partidul lui Mircea Geoană şi cu UDMR, dar şi cu colegi ai liderului UNPR, Gabriel Oprea, precizând că ”pe unii dintre aceştia i-au convins că merită să susţină programul de guvernare al PNL.

Cu toate acestea, Alina Gorghiu a precizat că în PNL s-a stabilit să nu se mai avanseze termene privind depunerea unei moţiuni de cenzură, până când nu vor fi siguri că au acea majoritate care să le permită schimbarea Guvernului Ponta.

”Am creat o aşteptare foarte mare, vorbind despre venirea la guvernare. (..) Vom vorbi atunci când o vom avea. Nu vreau să mai spun despre moţiunea de cenzură din nou avansând un termen sau să o depunem doar ca exerciţiu de imagine (..) A vorbi despre un lucru foarte mult şi a ridica aşteptările electoratului care îl detestă pe Ponta nu e un lucru bun, e mult mai sănătos să facem negocieri, să găsim formuila corectă pentru formula de guvernare”, a spus Gorghiu laRealitatea TV. Citește mai multe AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*