Ultimele stiri

Gorghiu: Site-ul petitii.gov.ro nu e funcţional, îi cer lui Ponta să deblocheze dialogul cu oamenii

Alina Gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris, vineri, pe Facebook, că, aflată în SUA, a observat că site-ul ”petitii.gov.ro”, cu care Guvernul spunea că va facilita dialogul dintre ”guvernanţi şi cei guvernaţi”, nu este funcţional, şi i-a cerut lui Victor Ponta să deblocheze dialogul cu oamenii.

”Pentru că mă aflu în Statele Unite ale Americii, unde platformele online au soluţionat de mult problema birocraţiei, mi-am adus aminte de promisiunea Guvernului nostru de a ”facilita dialogul dintre guvernanţi şi cei guvernaţi” printr-un instrument online: site-ul petitii.gov.ro. Deloc surprinzător, ”Vocea ta în guvernul României” nu a reprezentat tocmai o prioritate a PSD: au trecut doi ani şi acest proiect încă nu este funcţional. Site-ul ne întâmpină cu anunţul ”proiect în lucru”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Liberala arată că, după cum se pare, ”proiectul a fost abandonat, la fel cum au fost abandonate deschiderea faţă de cetăţeni şi efortul elevilor care au participat la crearea platformei”. Citește mai multe AICI

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*