Ultimele stiri

Grădinițe DESFIINȚATE și licee COMASATE în TIMIȘ, din următorul an școlar. Ce explicație are inspectoratul școlar

Vești proaste pentru mai mulți părinți și elevi din Timișoara. Inspectoratul Școlar Timiș a luat decizia de a desființa sau comasa mai multe unități de învățământ, din următorul an școlar.

Prin urmare, grădinițele cu program normal din Botinești, care aparține de Școala Gimnazială Bârna, și cea din Begheiul Mic, care aparține de Grădinița cu Program Prelungit Făget vor fi desființate. De asemenea, nouă licee din Timișoara și-au pierdut personalitatea juridică, deci vor fi comasate. Este vorba despre Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, care a fuzionat prin absorbție cu Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, Școala Gimnazială Nr. 11 devenind structură a acestui colegiu, iar Liceul Tehnologic Agricol „Petru Botiș” a fuzionat prin absorbție cu Colegiul Tehnic „Casa Verde” din Timișoara.

Totodată, Grădinița cu Program Prelungit Gătaia a devenit structură a Liceului Teoretic Gătaia. Aceste decizii s-au luat din necesitate, pe principiul eficienței didactice și financiare, anunță reprezentanții ISJ Timiș.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*