Ultimele stiri

Gradu Cârpaci s-a împăcat cu cei care l-au atacat cu un cocktail Molotov

Gradu Cârpaci, proprietarul casei atacate în urmă cu două nopţi cu un cocktail Molotov, s-a împăcat cu presupuşii atacatori. Marea împăcare a avut loc sâmbătă pe la un bar de pe strada Pomiculturii

În timp ce poliţiştii continuă ancheta în acest caz, romii s-au întâlnit, sâmbătă pentru a face pace. Staborul a trebuit să decidă cine se face vinovat de atacarea casei de pe C.D. Loga cu un cocktail Molotov. Întâlnirea a decurs fără incidente şi, la final, se pare că Gradu Cârpaci s-ar fi împăcat cu presupuşii atacatori.

La fața locului au sosit și trupe speciale de intervenţie ale Poliţiei şi Jandarmeriei, care au şi intrat în bar şi i-au legitimat pe participanţii la stabor. Maşinile cu mascaţi au patrulat apoi în zonă.

Vă reamintim că, în noaptea de joi spre vineri, imobilul în care locuia Gradu Cârpaci pe strada C.D. a fost atacat cu un cocktail Molotov. Membrul clanului Cârpaci declara atunci că este presat să plătească taxe de protecţie, care au ajuns acum la 100.000 de euro şi că a primit în trecut ameninţări cu moartea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*