Ultimele stiri

Accident feroviar grav între comuna Satchinez și satul Hodoni. Un vagon a deraiat și 10 persoane au fost rănite

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș a fost anunțat în data de 05.06.2015 ora 13:18 referitor la producerea unui accident feroviar între comuna Satchinez și satul Hodoni, între automotorul 14320 care circula pe ruta Nerău – Timișoara Nord și o autoutilitară marca Mercedes formată din cap tractor și remorcă, care transoprta produse de patieserie congelate.

La fața locului s-au deplasat în total de la ISU 6 echipaje din care o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, elicopterul SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple, de asemenea s-au deplasat la fața locului 6 ambulanțe de la SAJ, două echipaje de la IPJ și serviciul voluntar pentru situatii de urgentă Satchinez.
În tren se aflau aproximativ 50 de persoane, în urma accidentului au fost 10 victime din care 9 au fost preluate de ambulanțele SAJ și SMURD iar una a fost preluată de elicopterul SMURD (șoferul autoutilitarei). Nu au existat persoane decedate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*