Ultimele stiri

Grindeanu: După modernizarea PSD, românii vor înțelege că social-democrații sunt oameni responsabili

Sorin Grindeanu, secretar general adjunct al PSD, susține că separarea funcţiilor în partid la nivel local este una dintre principalele măsuri care trebuie luată în viitorul apropiat, scrie paginadepolitica.ro.

Grindeanu a precizat că ”Din nefericire, partidul nostru a persistat ani mulţi în această greşeală, ajungându-se astfel la celebra noţiune de ”baroni”, atribuită, de multe ori nejustificat, liderilor PSD din ţară” a declarat acesta pentru PaginadePolitică.ro.

Potrivit acestuia, modernizarea Partidului Social Democrat (PSD) poate începe cu această măsură care pare radicală. În realitate, însă, nu este decât un lucru firesc, o acţiune care va duce la o desfăşurare mult mai bună a lucrurilor.

Grindeanu este deranjat de sintagma ”baron local” pentru că este asimilată cu puterea ”într-o mână de fier”, mai notează aceeași sursă.

”Susţin total această idee şi mă alătur demersului preşedintelui Victor Ponta şi preşedintelui executiv Liviu Dragnea. Am înţeles foarte bine mesajul pe care l-am primit din partea electoratului în 16 noiembrie, electorat pentru care sintagma de ”baron local” este asimilată cu puterea într-o singură mână. Cred cu tărie că vom duce la bun sfârşit acest proces de modernizare a PSD şi că românii vor înţelege că social-democraţii din România, sunt oameni responsabili, care nu pun interesele de partid mai presus de interesul oamenilor” și-a explicat gestul de susținere la demersul pe care-l vor pune la cale, secretarul general adjunct al PSD.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*