Ultimele stiri

Grupul timișorean Sebastian Spanache Trio a lansat cel de-al doilea album! Când va avea loc concertul inedit ce va aduce și o premieră națională

sebastian spanache trio

După nici un an de la primul album, grupul timișorean Sebastian Spanache Trio a lansat în data de 20 aprilie cel de-al doilea album oficial, intitulat „A PASHA’S ABSTINENCE”. Cele nouă compoziții proprii se pot asculta și descărca de pe noul site al trupei,  www.sebastianspanachetrio.com. Varianta fizică a CD-ului va fi lansată prin casa de discuri Fiver House Records și poate fi achiziționată în cadrul concertelor de lansare și de promovare sau de pe siteul trio-ului și, în curând, din librăriile Cărturești și Librarium.

Primele două concerte de promovare au loc în Budapesta (Fat Mo’s – un club foarte în vogă la ora actuală) și Szeged (Jazz Kocsma), în data de 23 respectiv 24 aprilie, urmând ca în data de 25 aprilie trioul să susțină un concert inedit în Timișoara, pe Podul “Eiffel” (Podul de Fier).

Acest concert aduce și o premeriă națională, Sebastian Spanache Trio fiind prima trupă (de orice gen) din România care va oferi publicului un concert cu sistem “silent”, pe principiul “silent disco”, adică în căști.

 Sebastian Spanache Trio a luat naștere în a doua jumătate a anului 2011 și este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Sánta (contrabas, chitară bas) șiRadu Pieloiu (tobe, percuție).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*