Ultimele stiri

Guvernul a decis că Timişoara nu va avea spital regional

Deşi vor fi construite spitale regionale la Iaşi, Craiova şi Cluj, Timişoara nu se numără printre oraşele care vor avea spital regional, aşa cum se discutase anterior. Chiar dacă un astfel de proiect necesită milioane de euro, Guvernul a decis să excludă proiectul pentru spitalul regional de la Timişoara de pe lista pentru finanţare din fonduri europene

„Bineînţeles, noi considerăm că parlamentarii de Timiş nu şi-au făcut datoria. Timişoara a fost lăsată pe dinafară. Nu am fost reprezentaţi. Acum avem reprezentanţi la nivel guvernamental, la nivel de majoritate parlamentară şi, totuşi, Timişoara a fost lăsată pe dinafară. Ce să înţelegem de aici? Să înţelegem că timişorenii sau bănăţenii sunt încurajaţi să se trateze la Szeged? În weekend o să discutăm cu cei doi parlamentari ai noştri, să vedem de unde o să apucăm problema asta şi să găsim şi o rezolvare. Proiectul va fi trimis deja la Bruxelles pentru aprobare, să sperăm ca nu va fi prea târziu deja”, a declarat preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok.

Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş, s-a declarat şi el nemulţumit de decizia guvernului. „Nu e vina primarului faptul că Guvernul României, în continuare, îşi bate joc de Timiş şi de Timişoara şi de necesitatea zonei de a avea un spital de nivel european. Nu e problema primarului, e problema Guvernului şi a Ministerului Sănătăţii”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*