Ultimele stiri

Halep atrage atenția asupra neregulilor de la Australian Open

simona halep

Simona Halep a ajuns una dintre cele mai importante jucătoare din circuitul WTA, astfel că îşi permite acum să atragă atenţia şi asupra unor lucruri care nu ar fi în regulă. Cum ar fi, de exemplu, programarea unui meci al fetelor la miezul nopţii, aşa cum a fost cazul partidei pe care a susţinut-o în turul secund de la Australian Open cu Jarmila Gajdosova, potrivit Mediafax.

Presa internaţională a relatat, după succesul din turul secund al turneului de Grand Slam, că Simona Halep ar fi nefericită cu programarea jocurilor de la Austraian Open. Mai exact, s-a referit la programul de seară al jocurilor de la Melboune Park. După ce a fost nevoită să aştepte mai bine de patru ore pentru ca partida dintre Nadal şi Smyczek să se termine, românca a susţinut că meciurile din turneul feminin, programate în sesiunea de seară, ar trebui să se desfăşoare înaintea celor din turneul masculin. „Cred că este mai bine ca în sesiunea de seară, de la ora 7.00 PM, să fie programată întâi un meci al fetelor, care durează maximum trei ore în cazul unei întâlniri foarte disputate. La feminin nu se joacă mai mult de trei seturi”, a comentat Simona Halep, potrivit declaraţiilor apărute în presa internaţională.

Simona Halep şi Jarmila Gajdosova au aşteptat peste patru ore după un meci maraton în care a evoluat Rafael Nadal, astfel că întâlnirea lor a început aproape de miezul nopţii şi s-a întins până spre ora 1:00 AM. Românca s-a aflat, aşadar, în faţa unei experienţe noi, să joace tenis la nivel oficial la o oră mai puţin convenţională.

„Să aştepţi cinci seturi înainte de a juca este foarte dificil. Dar se mai întâmplă şi astfel de lucruri şi nu ai ce să faci, trebuie să accepţi”, a mai spus Simona Halep, care a încercat să scurteze pe cât de mult posibil durata partidei cu Jarmila Gajdosova. Românca s-a calificat în turul 3 după o victorie în 66 de minute, cu 6-2, 6-2.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*