Ultimele stiri

Halep, vedetă în China

Simona Halep revine după o perioadă de pauză, luată după eșecul de la US Open.

Simona joacă în această săptămână la turneul de la Wuhan, dotat cu premii de 2,44 milioane de dolari. Halep are competiție mare în China. Se bate cu Sharapova și Serena Williams.

Simona rămâne pe locul 2 WTA, chiar dacă a ieșit în turul 3 la US Open. Acum revine pentru două turnee din China și apoi Turneul Campioanelor de la Singapore, când se va întâlni cu cele mai bune 7 jucătoare din lume în câteva zile.

Halep va avea galerie mare la Singapore. E finala circuitului WTA, formată din primele 8 jucătoare din lume, împarțite în două grupe, informează sport.ro.

„Locul 1 nu e un obiectiv pentru mine. Serena e foarte puternică și a jucat foarte bine la US Open. Visul meu e să joc bine la Singapore, la Turneul Campioanelor. Anul trecut, la Sofia în turneul secundar am câștigat. Acum sunt la turneul principal și abia aștept să joc. Sunt cele mai bune opt jucătoare din lume, e o provocare imensă. O să fie o experiență nouă, dar va fi dificil. Vor veni toți prietenii mei și familia să mă vadă, ca la Roland Garros. Vor fi 20 de oameni care vin să mă susțină”,
a declarat Simona.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*