Ultimele stiri

Haos la locul prăbuşirii avionului: Rebeli beţi caută obiecte de valoare şi trag focuri de avertisment

Reprezentanţii grupului de contact (Ucraina, Rusia, OSCE) au ajuns la un acord cu separatiştii proruşi pentru instituirea unei zone de securitate la locul prăbuşirii avionului malaysian, în estul Ucrainei. Guvernul de la Kiev acuză insurgenţii proruşi că încearcă să distrugă, „cu susţinerea Rusiei”, probele în ancheta privind doborârea avionului malaysian.

Malaysia denunţă distrugerea dovezilor în cazul avionului, considerând că este un „act de trădare”. Malaysia avertizează că dovezi esenţiale în cazul prăbuşirii avionului în estul Ucrainei au fost distruse de insurgenţi, considerând că acesta este un „act de trădare” faţă de cele 298 de persoane decedate, informează Mediafax.

„Refuzul de a împiedica aceste interferenţe reprezintă un act de trădare a celor 298 de persoane decedate”, a spus ministrul malaysian, citat de AFP.

Insurgenţi proruşi aflaţi în stare de ebrietate trag focuri de armă în aer, blochează accesul experţilor internaţionali la locul prăbuşirii avionului malaysian şi sustrag obiecte ale pasagerilor decedaţi, afirmă surse locale, citate de Kyiv Post.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*