Ultimele stiri

HAOTIC! După pista pentru bicicliști ce se termină într-un gard, avem și pista șerpuită

După pista pentru bicicliști care se oprește într-un gard, avem și pista șerpuită. Nu este o glumă și se întâmplă tot la Timișoara. O dovedește o fotografie făcută de un timișorean, care surprinde lucrarea de mântuială făcută la pistele de biciclete de pe malul Begăi.

Deși proiectul de reabilitare a malurilor Begăi este de peste 50 de milioane de lei, dintre care 30 de milioane de lei provin de la Uniunea Europeană, se pare că constructorii nu și-au dat prea tare interesul din moment ce pe un tronson apropiat podului feroviar Modos, pistele de biciclete sunt șerpuite, deși ar fi fost loc suficient să fie drepte.

Astfel, iubitorii mersului pe două roți vor fi nevoiți să facă câteva manevre bruște când se vor deplasa pe acest drum, chiar dacă în mod normal nu ar fi fost nevoie de acest lucru, dacă construcția ar fi fost executată așa cum trebuie.

Din păcate acesta nu este singurul caz de acest gen. Vă reamintim că în centrul Timișoarei, în zona Flora, o altă pistă pentru bicicliști este făcută întru-un mod uluitor. Mai exact, aceasta se termină într-un gard.

Foto: Facebook, Valentin – Pokus Alex-Francisc

ssfgh 10609098_752221134817083_1019176964_n

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*