Ultimele stiri

Hoţ din buzunare, prins de poliţiştii locali în Piaţa 700 din Timişoara. Cum a sustras un portofel

hot portofel

Ghinion pentru un hoţ din buzunare, care a fost depistat de poliţiştii locali în staţia de tramvai din Piaţa 700 din Timişoara.

Astfel, ieri, în jurul orei 16.20, un poliţist local, la ieşirea din serviciu, a observat un bărbat care i-a sustras unei persoane mai în vârstă o sumă de bani, la urcare în tramvaiul cu nr. 2 în stația Piața Timișoara 700.

Imediat a trecut la reținerea suspectului pe care l-a condus împreună cu victima și martorii la postul de poliție din Piața 700, unde l-a identificat în persoana lui I. Nicolae, de 46 de ani, cu domiciliul în Orțișoara, Timiș.

Persoana păgubită, un timişorean de 68 de ani, a declarat că la urcare în tramvaiul nr. 2, în timp ce își ajuta soția să se deplasese pe scările mijlocului de transport, a simțit că o altă persoană i-a introdus mâna în buzunar și i-a sustras o sumă de bani. Suspectul a recunoscut că a observat că partea vătămată avea bani în buzunarul de la pantaloni, a urmărit-o și i-a sustras banii după care, dându-și seama că a fost simțit, a încercat să scape aruncându-i pe jos.

Atât persoana vătămată cât și persoana depistată împreună cu martorii au fost conduși de polițiștii locali la Poliția Municipiului Timișoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvâșirii infracțiunii de furt din buzunare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*