Ultimele stiri

Hoț prins după ce a furat aproape 100 litri de combustibil

arest

Nu s-a s-a săturat după ce a furat din anexa unei locuințe din Timiș mai multe unelte de uz caznic și a mai sustras și aproape 100 de litri de combustibil dintr-un camion parcat în curtea locuinței în care a intrat fraudulos. Este vorba de un tânăr de 26 de ai, pe care polițiștii au pus mâna la scurt timop după ce a dat spargerea.

Încidentul s-a petrecut la Jamu Mare, județul Timiș. Oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a locuinţei mai multe bunuri. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 26 de ani.

În fapt, în noaptea de 25 spre 26 mai, bărbatul a sustras din anexa locuinţei un compresor, o motosapă şi două truse cu scule. Totodată, dintr-un camion parcat în curtea locuinţei, acesta a mai  furat 80 de litri de combustibil.

Prejudiciul creat se ridică la peste 1000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză şi recuperării prejudiciului cauzat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*