Ultimele stiri

Hoț prins după ce a furat șapte autoturisme din Timiș

arest

Un tânăr de 25 de ani care a furat nu mai puțin de șapte autoturisme de pe raza județului Timiș a fost prins de poliţiştii municipiului Lugoj şi cei din cadrul I.P.J. Caraş Severin. Oamenii legii au reuşit recuperarea a şase din cele şapte autoturisme sustrase. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J Timiş.

Ieri, poliţiştii municipiului Lugoj şi cei din cadrul I.P.J. Caraş Severin – Postul de Poliţie Copăcele au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani bănuit de furtul mai multor autoturisme de pe raza judeţului Timiş. Tânărul a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Zorile, din judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea un autoturism pe care l-a sustras în noaptea de 30 spre 31mai de pe raza localităţii Belinţ, judeţul Timiş.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul, în perioada 15 decembrie 2013 – 30 mai, a sustras alte şase autoturisme de pe raza municipiului Lugoj şi comunelor arondate..

Prejudiciul a fost recuperat parţial, poliţiştii reuşind, până în prezent, să identifice şi să restituie părţilor vătămate şase din cele şapte autoturisme sustrase de cel în cauză.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*