Ultimele stiri

Hoți de biciclete, prinși de polițiști în trafic

biciclete

Se plimbau liniștiți cu bicicletele pe Calea Șagului, fără a ști că sunt în vizorul polițiștilor. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani și o minoră de 17, care furaseră cu doar câteva ore înainte din fața unor imobile din Timișoara bicicletele cu care se deplasau. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

„La data de 02 iulie, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au depistat două persoane, un tânăr de 21 de ani şi o minoră de 17 ani, în timp ce se deplasau, pe Calea Şagului, din municipiu, cu două biciclete despre care existau suspiciuni că ar fi fost sustrase. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că cei doi tineri ar fi sustras cele două biciclete de pe raza municipiului Timişoara. În fapt, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 15.00, cei doi ar fi sustras una dintre biciclete din faţa unui imobil, profitând de faptul că aceasta se afla neasigurată. Ulterior, aceştia s-ar fi deplasat într-o altă zonă din municipiu, de unde ar fi sustras cea de-a doua bicicletă, folosindu-se de un cleşte pentru a tăia lanţul cu care aceasta era asigurată”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Tinerii au fost conduşi la sediul poliţiei, unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bicicletele urmând a fi restituite păgubiţilor.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*