Ultimele stiri

Hoți de haine, prinși într-un centru comercial din Timișoara

arest

Au vrut să-și reînnoiască garderoba pe gratis, dar nu le-a mers! Trei tineri au fost depistaţi într-un complex comercial din Timişoara, după ce ar fi sustras mai multe articole vestimentare. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru furt.

„La data de 04 august, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-un complex comercial situat pe raza municipiului au fost reţinuţi trei tineri, bănuiţi că ar fi sustras mai multe bunuri din interior. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat doi minori, de 16 şi 17 ani, din Timişoara şi un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Peciu Nou, care ar fi sustras dintr-o societate comercială, situată în interiorul complexului, mai multe articole vestimentare în valoare de peste 400 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti, bunurile sustrase fiind predate păgubitului” transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*