Ultimele stiri

Hoți de mașini, prinși la frontieră

Poliţiştii de frontieră timişeni au descoperit, în acest weekend doi cetăţeni sârbi conducând autoturisme Skoda Fabia, ce figurau în bazele de date ca fiind furate din Slovacia, respectiv Cehia.

Duminică, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, respectiv Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România, doi cetățeni în vârstă de 40 ani şi de 24 ani, ambii conducând autoturisme marca Skoda Fabia.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismelor, poliţiştii de frontieră au descoperit că autoturismele figurează în baza de date a Interpol semnalate ca fiind furate din Slovacia(din anul 2001 ), respectiv Cehia(din anul 2007).

Persoanele în cauză au declarat faptul că au cumpărat autoturismele de la cetăţeni sârbi şi că nu ştiau că acestea erau furate.

Autoturismele au fost transportate la sediile Sectoarelor Poliţiei de Frontieră şi au fost indisponibilizate în vederea confiscării. Lucrătorii noştri au întocmit celor doi cetăţeni sârbi lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Ambele autoturisme au o valoare de aproximativ 5.000 euro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*