Ultimele stiri

HR Summit: “Mai mult decât o conferinţă- împreună suntem o comunitate”. Cea mai mare conferinţă în HR revine la Timişoara

HR Summit revine în Timişoara cu un nou format al conferinţei. Aceasta îi aduce împreună pe specialiştii în resurse umane, managerii, directorii, furnizorii de servicii HR, dar şi persoanele care ajută la dezvoltarea intustriei de business cu ajutorul capitalului uman.

Anul acesta, participanţii vor avea parte de multe suprize: pe lângă diversitatea temelor puse în discuţie, vor participa mai mulţi speakeri şi va fi mai mult timp pentru networking şi sharing knowledge.

În cadrul acestui eveniment, vor participa peste 150 de persoane şi vor lua parte 15 de speakeri printre care şi Alina Radulescu (SCANDIA), Lucian Ivan (Bergenbier), Ioana Toma (Urgent Cargus) sau Roxana Dobrescu (Avon). Aceştia din urmă, le vor dezvalui participanţilor care sunt cele mai noi tendinţe de pe piaţă şi cum le pot implementa chiar ei in echipele din care fac parte.
Cu o structură nouă şi complexă, la HR Summit, pe parcursul celor două zile de workshop-uri şi prezentări cei prezenţi vor afla care sunt ultimele noutăţi din HR, management si legislaţie.

HR Summit se desfăşoară sub deviza “Mai mult decat o conferinţă- împreună suntem o comunitate”.

Conferinţa de Resurse Umane HR Summit a debutat în Cluj Napoca, în aprilie 2013, iar în aceast an se va desfăşura în Cluj-Napoca (26-27 martie), Timişoara (23-24 aprilie) şi Iasi (22-23 octombrie).
HR Summit include şi o zonă expoziţională care vine în completarea conferinţei şi oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-şi expune portofoliile de produse şi oferte. Aceasta este deschisă publicului larg pentru a oferi participanţilor posibilitatea de a afla care sunt cele mai inovatoare servicii şi produse de pe piaţa de HR internă şi internatională.
Primii 30 înscrişi la această ediţie beneficiază de un discount de 25% la înscriere! Intră pe www.timisoara.hrsummit.ro pentru a afla mai multe detalii despre agenda evenimentului şi înscrierile early bird.

Organizator: Libero Events

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show, BookShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, workshopuri şi seminarii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*