Ultimele stiri

I-a bătut la ușă în costum și cu un imens buchet de flori în mână! Când a văzut cine era, a rămas fără cuvinte (P)

A auzit soneria de la ușă și a ieșit în grabă sperând că e el. Când s-a uitat pe vizor, în fața ei stătea un imens buchet de flori. Nu erau trandafiri, dar erau cei mai frumoși crini pe care îi văzuse. A deschis ușa încântată, iar în fața ei, impozant, în costum, stătea un bărbat. Nu era el, însă!

Buchetul, totuși, avea expeditorul corect. Era el, dar reprezentat de altcineva. N-a știut cum, sau poate n-a avut timp, dar a găsit o modalitate, pentru că atunci când vrei, mereu se poate. Tocmai de aceea, a apelat la o echipă întreagă de profesioniști. Vorbim de cei de la www.tereprezint.ro , o echipă formată din oameni uniți de aceeași dragoste pentru flori și dorința de a crea bucurii prin cadouri. Și-a impresionat-o. Cum putea fi altfel când el a fost într-adevăr reprezentat de un gentleman?!

Fie că doriți să oferiți un buchet de flori, un cadou personalizat sau poate să organizați un întreg eveniment, www.tereprezint.ro vă stă la dispoziție. Ei te pot reprezenta și, mai mult decât atât, se vor asigura că toate surprizele pe care le vor face vor păstra o nota personală și vor aduce bucurie pe chipul persoanelor surprinse.

Ca să scapi de toată bătaia de cap și la final să fii tu cel recompensat dă un click AICI!

Untitled Untitled3

1 Commentariu pe I-a bătut la ușă în costum și cu un imens buchet de flori în mână! Când a văzut cine era, a rămas fără cuvinte (P)

  1. Am apelat de mai multe de ori decat degete am la maini si picioare.
    EI sunt ceea ce avem nevoi pentru a face o surpriza inedită.
    Felicitări!:)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*