Ultimele stiri

I-a scris o scrisoare soţiei, spunându-i că o va înşela. Răspunsul primit de la ea este INCREDIBIL

Un soț a scris următoarea scrisoare pe care i-a lăsat-o pe masa din sufragerie soției sale, profesoară de matematică, scrie kanald.ro.

Pentru draga mea soție,

Trebuie să îți dai seama că ai 54 de ani și eu am unele nevoi pe care tu nu mi le mai poți satisface. În rest, sunt foarte fericit cu tine. Sper să nu fii rănită sau să te simți jignită când vei afla acest lucru, însă în timp ce tu citești această scrisoare, eu voi fi la hotel cu secretara mea în vârstă de 18 ani. Voi fi acasă până la miezul nopții.

Cu drag, Soțul tău.

Când a ajuns târziu acasă, el a găsit o scrisoare care îl aștepta pe masă:

Dragul meu soț,

Am primit scrisoarea ta și îți mulțumesc pentru sinceritatea cu care îmi spui că am 54 de ani. Cu acest prilej, îți amintesc că și tu ai tot 54 de ani. Când vei fi citit aceste rânduri, voi fi la hotel cu Michael, unul dintre studenții mei. Este tânăr, viril și la fel ca și secretara ta, are 18 ani.

Fiind un om de afaceri de succes, poți să îți dai seama că Michael, la 18 ani, are ceva mai mult succes să mă țină treaza mai mult decât o ții tu pe secretara ta la 54 de ani. Așa că nu mă aștepta. Voi veni acasă mâine dimineață, nu știu exact ora.

Cu drag, Soția ta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*