Ultimele stiri

IA românească pe bicicletă și frumusețea portului românesc la Timișoara

Echipa “Verde pentru Biciclete” vă invita la duminică, 21 iunie 2015, la IA românească pe bicicletă. Va fi celebrată Ziua Internațională a Iei!
Fundația Bega consideră că e fundamental să ne cunoaștem trecutul și să respectăm tradițiile românești. Grija față de valorile autentice este mesajul ce se transmite tuturor timișorenilor. Prin intermediul acestui eveniment, se propune readucerea în discuție frumusețea portului românesc.

În Timișoara, întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Ca de obicei, vor fi distribuite stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă, plus câteva surprize pentru cei prezenți. De la ora 11:00 va fi parcurs următorul traseu: Platforma Timco – Strada Gheorghe Lazăr – Strada Paris – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Vasile Pârvan – Pasaj Michelangelo – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Bulevardul Revoluției din 1989 – Strada Hector – Bulevardul Take Ionescu – Strada Mihail Kogălniceanu – Strada Avram Imbroane – Muzeul Satului Bănățean. Se va poposi la Muzeul Satului Bănățean, unde vor avea loc:
– expoziții de fotografii Prin Banat,
– expoziții cu vânzare de ii Lovable by Modina și Leontina Prodan,
– un atelier de confecționare păpuși românești de către Gayana’s Handmade,
– standuri cu băuturi sănătoase Fresco.

Vor fi pregătite o sumedenie de premii, pentru participanții la eveniment, după cum urmează:
Posesoarea celei mai frumoase ii va fi premiată cu un coș de bicicletă marca Fabulous Baskets, un pachet 3 Zile Fresco cu sucuri de detoxifiere, o carte cu tematică tradițională oferită de Librăria Cărturești Timișoara și un abonament full fitness de o lună și o invitație dublă la bazin oferite de Smartfit Studio.
Posesoarea celui mai frumos costum popular/tradițional va primi din partea echipei Verde pentru Biciclete un voucher pentru recondiționarea bicicletei în Atelierul Bicicle TeMe și un abonament full fitness de o lună și o invitație dublă la bazin oferite de Smartfit Studio.
Pentru posesoarea celei mai vechi ii, Monoshoes oferă o pereche de pantofi cu batic maramureșan și un abonament full fitness de o lună și o invitație dublă la bazin oferite de Smartfit Studio.
Pentru cea mai frumoasă apariție feminină, respectiv masculină, Fresco va oferi câte un pachet O zi Fresco cu sucuri de detoxifiere și câte și un abonament full fitness de o lună și o invitație dublă la bazin oferite de Smartfit Studio.
În Lugoj, evenimentul IA românească pe Bicicletă va avea loc în data de 24 iunie 2015, organizat de Lugojul Pedalează în colaborare cu Verde pentru Biciclete.
IA românească pe Bicicletă este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul Verde pentru Biciclete, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*