Ultimele stiri

Idei despre cum să-ți construiești o casă de vis, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara

expozitie universul casei tale

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 8 – 11 mai 2014, cea de-a treia ediţie a expoziţiei internaţionale specializată în construcţii, amenajări interioare și exterioare, mobilier, instalații și energie “Universul casei tale”.

Manifestarea reunește peste 45 de producători şi distribuitori de produse și tehnologii din domeniu care vor oferi publicului vizitator și profesionist produse, tehnologii și servicii în ceea ce priveşte construcţia, amenajarea şi mobilarea spaţiilor interioare şi exterioare, și anume: materiale şi echipamente pentru construcţii, ferestre din lemn masiv sau stratificat, jaluzele, uşi de interior şi exterior din lemn, aluminiu şi PVC, structuri metalice pentru hale industrial, profile galvanizate, țiglă ceramic, pavaje, sisteme de climatizare, instalaţii sanitare, instalații electrice, mobilier pentru bucătărie și baie, saltele, porţi, garduri, uşi de garaj, mobilier de grădină si flori.

“Universul casei tale” întâmpină publicul şi în acest an cu 40% expozanţi noi, atât din ţară (Arad, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Hunedoara, Oradea, Reşiţa, Timişoara) cât şi din străinătate (Italia, Serbia, Ungaria) care vin cu numeroase elemente de noutate. Expoziţia este dublată de un bogat program conex susţinut de arhitecţi şi specialişti de renume din domeniile vizate: Prezentarea conceptului „Casa Pasivă” – drd.arh. Dan Stoian; Seminarul „Îmbunătăţirea condiţiilor de trai în locuinţele colective şi promovarea sustenabilităţii“ – echipa de studenţi UPTIM.

Deschiderea oficială a expoziţiei are loc joi, 8 mai 2014, ora 1100. Orarul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 1100 – 1900 , iar duminică, între orele 1100 şi 1800.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*