Ultimele stiri

Identificat de polițiști după ce a furat alimente, ţigări şi alcool

arest

A crezut că nimeni nu-l va prinde, dar n-a fost așa. Vorbim de un tânăr care a dat o spargere la magazinul din comuna n care locuiește, de unde a furat alimentare, ţigări şi băuturi alcoolice, dar pe care polițiștii au pus mâna în scurt timp.

În fapt, poliţiştii din cadrul Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare – Post Poliţie Saravale au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o societate comercială din localitatea Saravale, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr de 28 de ani, din comuna respectivă, bănuit de comiterea furtului.

În noaptea de 20 spre 21 septembrie, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în societatea comercială, iar din interior ar fi sustras produse alimentare, ţigări şi băuturi alcoolice, în valoare de 1.200 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, tânărul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*