Ultimele stiri

Iepuraşii din două ţarcuri ale Târgului de Paşti au fost omorâţi. Cum comentează Nicolae Robu

Iepuras de Pasti

La fel ca în ultimii ani, în perioada Târgului de Paşti, primăria a amplasat ţarcuri cu iepuraşi, în zona centrală a oraşului. Pentru această ediţie a târgului, s-au amplasat ţarcuri şi în zona Soarelui şi în zona Circumvalaţiunii, dar, din păcate, iepuraşii de aici nu au supravieţuit nici măcar o săptămână.

Nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu animalele, dar oficialii au declarat că aceste ţarcuri au fost vandalizate. Primarul Nicolae Robu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de acest lucru şi a declarat că autorii sunt lipsiţi de bun simţ sau de o bună creştere.

„Au fost vandalizate, din păcate, în timpul nopţii atât standul din cartierul Soarelui, cât şi cel din Circumvalaţiunii. Acesta este nivelul de civilizaţie al unora dintre concitadinii noştri şi, din păcate, nu putem decât să privim aceste lucruri cu un gust amar. Noi vom persevera şi la anul vom veni, din nou, cu o ofertă, pentru că ne gândim la cei mulţi, care sunt altfel şi nu la cei câţiva indivizi certaţi cu buna creştere, certaţi cu normele bunului simţ şi care ne fac astfel de rele. Nu putem să păzim tot ce facem în oraş non-stop. A fost la început păzit, dar nu se poate păzi non-stop”, a declarat edilul.

Primarul a mai precizat şi că iepuraşii morţi nu vor fi înlocuiţi cu alţii anul acesta, iar cele două standuri vor fi desfiinţate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*