Ultimele stiri

Iepurașul a venit și la 200 de persoane cu dizabilități intelectuale din Timișoara

fundatia pentru voi

În fiecare an, în perioada Sărbătorilor de Paşti, Fundaţia „Pentru Voi” pregăteşte un program special pentru ca beneficiarii săi, adulţi cu dizabilităţi intelectuale, să se bucure de atmosfera binecuvântată specifică acestor zile.

Pregătirile au început odată cu Postul Sfiintelor Paşti când bucătarul fundaţiei a inclus pe lângă meniul clasic şi un meniu de post pentru cei care urmează acest obicei creştin. În Săptămâna Patimilor, beneficiarii au participat, în funcţie de confesiunea lor religioasă şi de dorinţa acestora, la slujbe religioase. Atât centrele de zi, cât şi locuinţele protejate ale Fundaţiei „Pentru Voi” au fost decorate pentru Paşti, iar activităţile desfăşurate în cadrul acestora au avut aceeaşi tematică, tradiţiile pascale.

La fel ca în fiecare an, cei 200 de beneficiari ai fundaţiei au primit fiecare un pachet de Paşti în valoare de 70 lei conţinând cozonac, ciocolata, branza, fructe, biscuiti, bomboane, sunculita taraneasca, ciolan afumat, suc. Douazeci de familii cu mari dificultăţi financiare au primit un pachet suplimentar cu alimente in valoare de 90 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*