Ultimele stiri

IMAGINEA care a IMPRESIONAT o lume întreagă! Ultimele clipe de viață ale unei fetițe de 12 ani, surprinse într-o fotografie FOTO

Un fotograf a reușit să câștige marele premiu, în cadrul unui concurs de fotografie organizat la Sidney, cu o fotografie care a stârnit compasiunea tuturor.

Protagonistă imaginii câștigatoare este o copilă de 12 ani, înfățișată în ultimele sale clipe de viață. Fotografia denumită   „Pierderea familiei” a impresionat o lume întreagă și nici nu este de mirare, având în vedere povestea tristă care se ascunde în spatele ei.

Din nefericire, față suferise un atac cerebral, acesta provocându-i leziuni ireversibile. Din acest motiv, Kirrilee avea nevoie de îngrijire permanență.

Pe patul de spital, fetiţa a fost supravegheată şi de familia ei, care a sperat mereu într-o minune. În poză, fotograful Joe Wigdahl a surprins mâinile părinţilor şi a fraţilor care doreau o ultimă îmbrăţişare de dragoste cu Kirilee Edwards. Fotograful a anunţat, după câştigarea premiului, ca va dona jumătate din sumă pentru familia îndoliată, scrie Rol.ro.

fetita

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*