Ultimele stiri

Imagini REMARCABILE! Internauții au urmărit în direct venirea pe lume a unui pui de barză, într-o localitate din județul Timiș

barza

Venirea pe lume a unui pui de barză a putut fi urmărită în direct de internauții care, în această dimineață, în jurul orei 08.00, erau prezenți pe site-ul www.wildliferomania.com. Acesta este un proiect inițiat de timișoreanul Cristian Ilea ce își propune să dezvolte prima Grădină Zoologică Virtuală din România cu animale sălbatice aflate în libertate.

Inițiatorul proiectului anunță că puiul este perfect sănătos și a venit pe lume în cel de-al doilea cuib de berze în preajma căruia a fost instalată o cameră video, care se află la o distanță de 30 de kilometri de Timișoara. Prima cameră video a fost instalată în localitatea timișeană Carani, la începutul lunii aprilie.

“Îmi place să cred că nu este întâmplător faptul că puiul de barză “a ales” să eclozeze astăzi, tocmai de Ziua Internațională a Mediului. Ne dorim să instalăm cât mai multe camere pentru a putea monitoriza evoluția cât mai multor specii aflate în dificultate sau pe cale de dispariție”, a spus Cristian Ilea, fondator Wildlife Romania.

În premieră, în vestul României, la Carani pe acoperișul Școlii gimnaziale a fost amplasată o cameră video ce urmărește comportamentul berzei albe.

1 Commentariu pe Imagini REMARCABILE! Internauții au urmărit în direct venirea pe lume a unui pui de barză, într-o localitate din județul Timiș

  1. Unde este barza 2 ca nu se vede, o fi afara de cuib?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*