Ultimele stiri

Imagini șocante într-un videoclip lansat la Timișoara despre cancerul la sân

videoclip cancer la san

 Echipa Campaniei Help25 a lansat, în urmă cu câteva zile, primul videoclip prin intermediul căruia vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la importanța depistării la timp a cancerului la sân. Unul dintre obiectivele Campaniei Help25 vizează implementarea unui program de prevenție și educație a femeilor din Regiunea de Vest cu privire la riscurile cancerului la sân.

“Din păcate, un număr din ce în ce mai mare de femei, cu vârste din ce în ce mai tinere, depistează că sunt bolnave de cancer la sân într-un stadiu avansat, fapt care face ca vindecarea lor să fie mai dificilă, mai costisitoare și cu un impact negativ crescut asupra stării de sănătate generale”, transmit voluntarii Asociației OncoHelp, inițiatorii Campaniei Help25.

Pentru a veni în întâmpinarea acestor tinere și ca să poată implementa acest program de educație medicală, echipa Help 25 s-a înscris, cu acest proiect, în competiția de proiecte “Țara lui Andrei”, sperând să obțină o finanțare de 11.400 de euro din partea OMV Petrom. Persoanele care doresc să sprijine campania o pot face printr-un vot pe site-ul http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-help25-id-1082-cmsid-65, proiectul câștigător fiind desemnat în funcție de numărul de voturi primite.

Pentru un impact sporit, a fost creat și un videoclip care s-a “născut” destul de greu, din cauza reticenței mai multor modele de a se implica în filmarea lui. “Motivele fiind printre cele mai variate și mai…. șocante: teama de a nu se îmbolnăvi de cancer la sân după filmări, teama de a nu se face de râs în societate (!!!), de a nu-și speria familia sau de a nu mai primi comenzi de la alte firme în urma acestor filmări”, mai transmite echipa Help25.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*