Ultimele stiri

În Banat se organizează primul concurs de mountainbike dedicat unei arii protejate din țară. Banii strânși vor fi donați spitalului de copii din Timișoara

cheile nerei

Cheile Nerei Mountainbike este numele primului concurs de mountainbike dedicat unei arii protejate din țară. Evenimentul care se află la prima ediție este organizat de Kiwanis Timișoara și Asociația Sportivă „Cheile Nerei” cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin și va avea loc în localitatea Sasca Română în data de 14 iunie.

Evenimentul se află la prima ediție și se adresează tuturor bicicliștilor amatori din țară și din străinătate. Înscrierile se fac online pe http://www.sascabike.ro sau la fața locului. Categoriile de concurs sunt: 14-17 ani, 18-32 ani, 32-49 ani și peste 50 ani, masculin și feminin. Vor fi acordate premii pentru primele 3 locuri câștigătoare de la fiecare categorie. După cursă va avea loc o tombolă pentru cei prezenți.  Întreg evenimentul promovează Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița și, în speță, turismul în această zonă cu adevărat deosebită, cu potențial extrem de mare.

“Pe de altă parte, evenimentul sustine adoptarea unui stil de viață sănătos, prin sport. În plus, această componentă – sănătatea – ne-a determinat să evidențiem caracterul caritabil al acestei competiții: tot profitul generat va fi donat sub formă de aparatură medicală către Spitalul Louis Țurcanu, cel mai important spital pentu copii din vestul țării. Se dorește ca în urma concursului să strângem aproximativ 20.000 lei pentru achiziționarea și donarea către spital a 3 pompe volumetrice necesare în acest moment”, transmit organizatorii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*