Ultimele stiri

În câteva săptămâni sunt șanse să fie totul betonat la Michelangelo. Ce ar putea împiedica termenul

Michelangelo

Așa cum anunța și săptămâna trecută primarul Nicolae Robu, lucrările la Michelangelo avansează. Dacă vineri a fost montată stația de pompare, iată că a fost montat și primul dintre cele două rezervoare, conexe stației. Și așa, încet, încet, lucrările merg înainte, chair dacă vremea pune mari probleme.

„De dimineață se pregătea turnarea platformei de beton pe care urmează să fie montat al doilea rezervor, care sperăm că se va întâmpla mânie. Prognoza meteo este, însă, din păcate de vreme proastă. Sperăm, totuși, să reușim. Se armează un nou tronson pentru radiere dinspre Bulevardul Pârvan, se va turna astăzi și betonul de egalizare care trebuie realizat înainte de armarea în vederea turnării radierului. De asemenea, tot astăzi, se va reuși turnarea unui nou tronson de egalizare în partea subterană. Avansăm, deși în condiții grele meteorologice”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Primarul spune că în câteva săptămâni sunt șanse ca la Michelangelo să fie totul betonat, dar le cere cetățenilor să nu o ia drept angajament, căci nimeni nu se poate opune naturii, iar dacă vremea va fi proastă lucrările vor sta pe loc.

De asemenea, odată ce subpasajul va fi gata, vor fi montate camere video în subteran. Deși o propunere ar fi ca pereții acestuia să fie pictați de grafferi, acest lucru nu este pe placul edilului care spune că le va oferi acestora alte locuri în care să își etaleze talentul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*