Ultimele stiri

În lunile următoare, Robu vrea să planteze 2000 de copaci

Nicolae Robu

A plantat 3900 de copaci și vrea să planteze alți 2000. Vorbim chiar de primarul Nicolae Robu, cel care a ajuns și în atenția președintelui Klaus Iohannis pentru tăierea masivă de arbori din Timișoara.

La începutul anului numele primarului Timișoarei, Nicolae Robu, ajungea pe masa președintelui Klaus Iohannis, fiind acuzat de societatea civilă de tăierea masivă de copaci. Astăzi, edilul anunță vă vrea să planteze alți 2000 de arbori în mai multe zone din Timișoara.

„Am cerut Direcției de Mediu din Primăria Timișoara să identifice pe raza municipiului Timișoara locuri pentru plantarea a 2000 de copaci. În primii trei ani de mandat am plantat 3900 de copaci, iar această informație este verificată. Ei bine, vrem să mai plantăm încă 2000. Îi vom planta repede, dar așteptăm să vedem ce locații se vor găsi. Timișoara are nevoie de copaci, iar eu m-am angajat să fac ca în Timișoara să fie mulți mai mulți copaci. Îmi sunt dragi copacii, dar eu am tăria să îndepărtez unii copaci care nu se potrivesc într-o anumită zonă”, spune Robu.

Întrebat dacă are și un inventar a copacilor tăiați, edilul a răspuns: “Aproximativ 150. Vi se pare că mai mulți? Pe bune!Eu sunt primarul care cred că a plantat cei mai mulți copaci, și cu ce voi face voi fi în top, dar eu sunt cunoscut că am tăiat mulți copaci”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*