Ultimele stiri

in perioada 9-10 mai 2015 va avea loc la Timisoara editia anuala a Forumului Vocational Regional Rotary

Timp de 2 zile, in perioada 9-10 mai 2015 va avea loc la Timisoara editia anuala a Forumului Vocational Regional Rotary.Tematica acestei editii o reprezinta nevoia de a crea viziuni colective asupra dezvoltarii comunitatii noastre. Sub deviza Rotary Aspire vor fi reunite comunicari si momente artistice ce exprima preocuparilor rotarienilor pentru crearea unei vieti mai bune, a unei economii viabile si a unui ecosistem sanatos.

Forumul Vocational Regional a devenit o platforma importanta de dezbatere a celor mai actuale si importante tendinte de evolutie ale lumii in care traim. Intr-o perioada de profunde transformari tehnologice si sociale, in care libertatea de expresie a devenit o dimensiune necesara a fiintei umane, crearea unor solutii inteligente de dezvoltare nu mai este demult timp o utopie. De aceea impartasirea celor mai avansate informatii, conectarea la pulsul existentei colective, caracteristice filosofiei rotariene, gasesc un partener sustenabil in Forumul Vocational Regional Rotary.
In cadrul Forumului va avea loc si un alt eveniment important pentru viata rotariana – chartarea noului club ROTARY COMSMOPOLITAN, in prezenta guvernatorului Districtului 2241 Rotary Romania si Moldova dl. Diculescu, in data de 9 Mai 2015.
Cele 5 sectiuni ale Forumului sunt : INOVATIE, INTELIGENTA, INTEGRITATE, INTERCULTURALITATE si INSPIRATIE concepute astfel incat sa acopere toate domeniile vietii sociale.
Evenimentul va fi prezidat de moderatorii Sorina Jecza, Cosmin Grapini, , Luminita Tundrea si Gabriela Puskas si va avea ca invitati personalitati ale vietii publice din zona de vest a tarii, oameni de afaceri, medici, artisti, reprezentanti ai mediului universitar si administratiei locale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*