Ultimele stiri

În plină campanie electorală, Ponta promite: Centura de Sud a Timișoarei va fi inclusă în Master Plan

autostrada

N-a venit în Timișoara, dar a venit în Timiș și a făcut una dintre cele mai importante promisiuni pentru timișoreni. Capitala Banatului va avea Centura de Sud inclusă în Master Plan. Asigurarea a fost dată de premierul Victor Ponta, în plină campanie electorală.

Astfel, după disputele dintre primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și președintele CJ Timiș, Titu Bojin, pe tema Centurii de Sud a oraşului, Victor Ponta a anunțat, sâmbătă, că are confirmarea ministrului Transporturilor, Ioan Rus, că obiectivul va fi inclus în Master Plan, astfel putând fi eligibilă să fie finanțată din fonduri europene în exercițiul financiar 2014-2020.

Declarația a fost făcută în urma vizitei premierului la Lunga, comuna timișeană Comloșu Mare, unde Victor Ponta și Aleksandar Vucici, premierul Serbiei, au inaugurat un nou punct de trecere a frontierei dintre cele două țări.

Prezenți la eveniment  au fost și miniștrii Mircea Dușa și Gabriel Oprea, dar și prefectul Eugen Dogaru, europarlamentarul Maria Grapini, președintele CJT, Titu Bojin, dar și oficiali sârbi.

Desfășurată în mare secret, probabil din cauza mitingului programat la ora 6 în Piața Victoriei, vizita premierului în Timiș nu va include și Timișoara. Victor Ponta a ales ca întâlnirea cu liderii PSD din județ să aibă loc în localitatea Variaș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*