Ultimele stiri

În plină criză economică, vă prezentăm idei de cadouri pentru Crăciun. Prețul maxim este de 50 de lei. (FOTO)

mos craciun

Părinții,copiii, prietenii, toți așteaptă cadourile tale de Crăciun. E luna decembrie, așa că veniturile se împart între cadouri și mesele de sărbători. Pentru ca banii să fie suficienți, Timișoara Online vă vine în ajutor cu Top 5 idei de cadouri la prețuri scăzute, până în 50 de lei, toate aceste obiecte se găsesc la Târgurile de Crăciun.

1. Suport de Lumânare – prețurile pornesc de la 10 lei și ajung până la 20 lei.

Aceste suporturi pot fi de diferite forme. De la om de zăpadă până la Moș Crăciun, glob sau clopoțel, toate un perfecte pentru o amintire în spiritul Crăciunului.

DSCN1674 DSCN1676

3. Căciuli

Alb, Roz, Albastru, negru, cu ciucurel, fără, toate aceste căciulițe așteaptă să fie purtate pe frigul ce se prezice în următoarele 2 luni. Prețurile acestor căciuli pornesc de la 20 de lei și pot ajunge până la 50 lei.

DSCN1683 DSCN1689

3.Jucării

Nu putem uita de copii, Moșul le-a lăsat jucăriile la târgul de Crăciun . Aici, jucăriile pornesc de la 5 lei și pot ajunge la un preț mai mare de 50 lei.

Păpușa Barbie, Mașinuțele, Hello Kity, toate sunt prezente la acest târg. Însă comercianții spun că în acest an, copiii prefără mai mult renii lui Moș Crăciun, prețul acestora variază între 20 și 50 lei.

DSCN1677 DSCN1680 DSCN1682

4.Icoane

Crăciunul nu este despre Moș Crăciun, adevărata sărbătoare este Nașterea Domnului Iisus Hristos. Așadar, târgul comercializează și semnificațiile acestei sărbători. Icoanele pornesc de la 10 lei bucata și pot ajunge până la 50 lei.

DSCN1686 DSCN1687

5.  Organigramiile

Un altfel de cadou sunt organigramiile, acestea sunt produse hand-made, făcute de comercianți cam în aproximativ o oră, depinzând, în principal, de mărimea modelului.

De asemenea, prețul acestora e și în funcție de model. Totuşi, prețul pornește de la 10 lei și poate ajunge chiar la 100 de lei, la o dimensiune mai mare.

DSCN1693 DSCN1694

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*