Ultimele stiri

În PNL, președinta organizației de femei va avea drept de vot în Comitetul Executiv

Vești bune pentru doamnele liberale aduse chiar de președinta formațiunii Alina Gorghiu. Aceasta a anunțat, la Tmișoara, că s-a propus modificarea statutului paridului în așa fel încât femeile să fie mult mai implicate. Mai exact, s-a propus ca președinta organizațiilor de femei să aibă drept la vot în CJEx.

Acum președinta organizațiilor de femei beneficiază doar de vot consultativ, însă acest lucru s-ar putea schimba curând conform celor spune de Gorghiu.

„S-a propus modificarea Statutului în sensul în care președinta organizațiilor de femei să nu aibă doar vorconsultativ în Comitetul Executiv, ci să aibă drept de vot. Eu zic că e un lucru care înseamnă normaitete. Nu trebuie să mulțumm pentru așa ceva pentru că eu un lucru firesc ca cea care conduce organizația de femei să aibă drept la vot ca orice alt membru din Comitetul Executiv”, le-a explicat Alina Gorghiu doamnelor liberale din Timiș în cadrul unei dezbateri cu prvire la rolul femeii în politică.

Gorghiu a ținut să precizeze că va susține până în pânzele albe această propunere.

1 Commentariu pe În PNL, președinta organizației de femei va avea drept de vot în Comitetul Executiv

  1. NICA ELENA, SECRETAR GEN, OPV3-PNL // 17 martie 2015 a 19:34 // Răspunde

    POATE INCERCATI CA SI MEMBRII OPV3 SA AIBA DREPT DE VOT VALID ,NU CONSULTATIV CA ACUM,DACA TOT SE MODIFICA STATUTUL PTR. ORG. DE FEMEI.
    OPV3-PNL.ARE ORGANIZATII PUTERNICE,CA AU UN ROL IMPORTANT IN POLITICA PARTIDULUI.
    MULTUMESC, NICA ELENA, SECRETAR GEN. OPV3

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*