Ultimele stiri

În prag de Crăciun, se lucrează cu spor în centrul istoric. Cum arată străzile Vasile Alecsandri și Mertzi

santier

Chiar dacă noroiul și mizeria din centrul istoric, îi calcă pe nervi pe timișoreni, așa este pe șantier. Iar pe șantierul de acolo se lucrează de zor, anunță primarul Nicolae Robu. Zeci de muncitori se aflau vineri pe strada Vasile Alecsandri,ajutând ca procesul de modernizare al orașului de pe Bega să devin realitate.

„Pe strada Vasile Alecsandri sunt zeci de muncitori. Lucrăm în forță chiar dacă vremea ne este potrivnică. De o săptămână iar avem vreme rea, dar încercăm să ne facem treaba”, a explicat primarul Nicolae Robu.

santier strada Vasile Alecsandri

Lucrurile stau și mai bine pe strada Mertzi. Acolo deja a început să fie pus pavajul, care va fi compus din două tipuri de roci: piatră cioplită și piatră tăiată. Deși în aproximativ cinci zile au fost puse doar câteva bucăți de rocă, primarul dă asigurări că treaba merge bine.

„Pe Mertzi este o muncă migăloasă care trebuie făcută încet ca să iasă foarte bine. Sper să vă placă piatra aleasă, pe margine e piatră cioplită, iar pe mijloc este tot granit, dar neted, adică piatră tăiată”, a precizat edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

Mertzi Mertzi

Totuși, nu la fel de bine par să stea lucrurile în Piața Unirii, unde lucrarea cam bate pasul pe loc.

Unirii Piata Unirii

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*