Ultimele stiri

În prag de Crăciun, tăierile ilegale de brazi sunt în floare

Ne apropiem de sărbători, așa că nu trece zi în care oamenii legii să nu descopere persoane care se ocupă de tăiatul ilegal de pomi de Crăciun. Astfel, poliţiştii timişeni au depistat un bărbat de 45 de ani în timp ce transporta cu un autovehicul 31 de pomi, specia brad, fără documente legale. Şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Marți, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurale Peciu Nou şi Serviciului de Ordine Publică au oprit pentru control un autovehicul care se deplasa pe D.J. 593, încărcat cu pomi de Crăciun. În urma controlului autovehiculului, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Giulvăz, transporta 31 de pomi, specia brad, având valabilitatea avizului de însoţire expirată.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*