Ultimele stiri

ÎN PSD a început ziua cuțitelor lungi. Care sunt taberele

După pierderea alegerilor prezidențiale, în PSD pare să înceapă scandalul. Robert Negoiță cere retragerea de la guvernare, Dan Șova vrea demisia lui Liviu Dragnea de la vârful PSD, Ion Iliescu are și el ceva de spus, scrie realitatea.net.

“Poporul nu greşeşte niciodată. Poporul a ales într-o proporţie covârşitoare. Cred că este o lecţie pentru noi şi cred că ar trebui să facem un pas în lateral, dacă nu chiar în spate şi, da, de prea multe ori şi eu, şi noi cu toţii am simţit nevoia de un altfel de politică. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei domnului Iohannis să vină să guverneze în speranţa, eu sper sincer, că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învăţăm cu toţii. În consecinţă, cred că nu mai trebuie să ţinem de această guvernare, ci dimpotrivă”, a spus Negoiţă.

Președintele-executiv al PSD Liviu Dragnea a parat rapid. „El poate să propună. Eu nu sunt de acord cu această acțiune dintr-un motiv foarte simplu: în această campanie, s-a tot spus că nu e bine ca Victor Ponta să fie președinte pentru a nu da toată puterea într-o parte. Și atunci respectăm voința populară — să nu dăm toată puterea într-o parte și să menținem un echilibru politic. Președinția la ei, Guvernul la noi”, a spus Dragnea, luni, la sediul PSD, precizând că nu e nevoie de nicio demisie.

1 Commentariu pe ÎN PSD a început ziua cuțitelor lungi. Care sunt taberele

  1. Bonas Niculae // 18 noiembrie 2014 a 19:58 // Răspunde

    Niciodata nu-I prea tarziu sa se afirme ceia ce trebuia afirmat, ori mai bine zis INFAPTUIT mai demult.
    Mai bine, mai tarziu, decat niciodata, iar altii spun:
    „Da-mi DOAMNE mintea romanului cea de pe urma”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*