Ultimele stiri

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, aplicând 450 de sancțiuni

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 450 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 280 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute în vederea suspendării 37 de permise de conducere.

În perioada 08 – 10 mai a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit 9 dosare penale au aplicat 450 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 280 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 41 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 37 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire sau limitele legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*